Black Friday 2018

Het is geen officiële feestdag, maar dat zou het wel moeten zijn: Black Friday! Deze dag wordt ook wel Zwarte Vrijdag genoemd en is traditiegetrouw altijd de vrijdag na Thanksgiving. In Amerika kijken ze er weken naar uit. Dan begint namelijk het kerstseizoen en moeten er inkopen gedaan worden! Iedereen begeeft zich massaal richting shopping malls om te profiteren van goede aanbiedingen en koopjes. Het is hét moment om je slag te slaan en dat nieuwe elektronicaproduct te bemachtigen voor een mooie prijs.

Black Friday is een actie waarbij we het hele weekend veel korting hebben!
Dus vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november 2018 veel korting op alle producten in onze VENTUNO Webshop.

Hoe krijg ik korting?
Door de kortingscode “Black” in te voeren tijdens het afrekenen.

Vorige week iets gekocht. Kan je dit voordeel claimen?
Nee, het voordeel is achteraf niet te claimen.

Ik wil een product kopen, maar ik krijg een foutmelding. Wat moet ik doen?
Probeer de bestelling eens via een andere browser te bestellen. Krijg je dan weer een foutmelding? Neem dan contact met ons op via info@ventuno.nl.

Ik wil betalen maar de site geeft aan “artikel niet meer op voorraad”. Hoe kan dat?
Als je de betaalmethode (stap 3) kiest wordt het artikel voor je gereserveerd. Na 15 minuten vervalt deze reservering automatisch. Het artikel is pas definitief gekocht als je de bestelling geheel hebt afgerond.

Ik heb de bestel- of reserveringsmail niet ontvangen. Wanneer ontvang ik deze mail?
Je ontvangt de bevestigingsmail binnen 5 uur na het plaatsen van de bestelling. Neem contact met ons op als je na 5 uur nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen.

Wat is de levertijd van een artikel?
Tijdens black Friday weekend van vrijdag 23 november tot en met 26 november kan je bestelling later worden afgeleverd dan aangegeven op de website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact via info@ventuno.nl met ons op.