VENTUNO MENSWEAR FROM ROTTERDAM GOES ONLINE!

VENTUNO Menswear Oude Binnenweg Rotterdam

Wie is er niet geweest? De VENTUNO winkel aan de Oude Binnenweg 57a in Rotterdam was een begrip voor vele. Peter heeft in 2017 besloten om van een welverdiende pensioen te gaan genieten. Begin 2018 was dan ook echt de laatste dag gekomen.

VENTUNO Webshop

In de zomer van 2018 was er al via de Social Media te zien dat wij VENTUNO online gaan voortzetten, na een goed gesprek met Peter. We hebben we een groot deel van de voorraad overgenomen en snel met de meeste merken, die VENTUNO verkocht, rond de tafel gaan zitten. We kunnen al melden dat we de merken Black Bananas, Empire, Explicit, Milestone en PureWhite online gaan verkopen. En er volgen er snel nog meer! Verder zijn we nog steeds aan het aftasten qua voorraad en willen ook graag snel via de bekende pakketdiensten leveren na aankoop. De volgende dag is ons streven, maar zeker binnen 2-3 werkdagen. Daarnaast gaan we ook experimenteren met een vlak voor het weekendkoerier zodat je je nieuwe kleding in het weekend al kunt dragen. Uiteraard kun je bij ons veilig online betalen via de bekende banken en betaalkaarten.

VENTUNO WAREHOUSE

Ook is het mogelijk om een afspraak (Private Shopping) in ons VENTUNO WAREHOUSE te Spijkenisse (vlak onder Rotterdam) te maken en de producten te zien / voelen / passen. We zijn gevestigd aan de Dopplerweg 3, 3208 KW te Spijkenisse en druk bezig om beneden in ons WAREHOUSE en mooie showroom te maken om ons aanbod te kunnen bekijken en gelijk de juiste maat te kiezen.

VENTUNO Brands

Mis je een merk? Laat het ons weten en dan gaan we met ze in gesprek! Ben je zelf verantwoordelijk voor de sales van een merk wat precies bij onze doelgroep past? Laat het ons weten via (0181) 283 417 of retail@ventuno.nl.