Witte tanden Spijkenisse als nieuwe buren!

Witte tanden bleken Spijkenisse

Tandenbleekkliniek Witte tanden Spijkenisse heeft in september 2019 haar deuren geopend

Sinds september is Witte tanden Spijkenisse gevestigd aan de Dopplerweg 3 in Spijkenisse. Het pand is verbouwd tot een mooie tandenbleekkliniek in fris wit en natuurtinten. Met de nieuwe kliniek zijn ze op de toekomst voorbereid. Je kan hier terecht voor verschillende tandenbleekbehandelingen.

Tanden verkleuren onder invloed van kleurstoffen in eten en drinken en door het ouder worden. 99,5% van de mensen die Witte tanden Spijkenisse bezoeken kunnen zonder problemen bleken. Indien bij de controle voorafgaand aan de behandeling toch blijkt dat je tanden niet geschikt zijn voor het bleken zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan de controle. Het bleken gebeurt namelijk niet door en door en zal gemiddeld elk half jaar opnieuw moeten. De eerste zorg is de verantwoorde zorg voor de klant. Laat het bleken altijd doen door een specialist. Bij Witte tanden Spijkenisse kost een bijwit-behandeling van 20 minuten 25,00 euro.

Als klant moet je je volledig op je gemak voelen in de kliniek. Voor Witte tanden Nederland is belangrijk dat je met een open glimlach de deur uitgaat.